Bij Ruysch | Restaurant Lieren

Als ‘restaurant Lieren‘ uw zoekopdracht is, kunt u de zoektocht met een gerust hart hier staken. Op een schitterende locatie aan het kanaal in Lieren treft u namelijk ‘Bij Ruysch’. Een lunchroom, restaurant, café en cafetaria in één! Een begrip in de regio dat bekend staat om haar kwaliteit en gastvrijheid. Niet alleen een vertrouwd adres voor bewoners uit de gemeentes Apeldoorn en Voorst, maar ook de perfecte pitstop voor fietsers en wandelaars op het Albapad.

 

Kom heerlijk genieten van onze culinaire creaties en neem de kids gerust mee, want er is ‘bij Ruysch’ met een gezellige kinderhoek, pannenkoeken en kindermenu’s ook aan hen veel vertier. 

Nieuwe gezichten, vertrouwd adres.

Terwijl alle horeca ondernemers wereldwijd zich schrap zetten voor een wederom pittige periode gaan wij, Sander en David Mammen, een spannend avontuur aan in Lieren. Op 1 oktober hebben wij namelijk Eetcafé De Nieuwe Ruysch overgenomen van Hans en Marion.

 

In het inmiddels meer dan 100 jaar oude pand aan de Lierderstraat 73 gaan wij onze lang gekoesterde droom verwezenlijken. We hebben er ontzettend veel zin in en hopen u spoedig te mogen verwelkomen ‘bij Ruysch’. De voormalige eigenaren voegen hier graag aan toe:

 

“We zijn erg dankbaar. Voor deze kans om het rustiger aan te kunnen doen. Dankbaar voor het vertrouwen van al onze gasten de afgelopen 20 jaar. Ze zijn in goede handen de komende decennia!”

Vergaderruimte Apeldoorn gezocht? Kom samen bij Ruysch!