Steun uw club door te eten & drinken bij Ruysch!

Bij Ruysch steunen wij graag de lokale verenigingen. Dit doen wij in de vorm van een cashback-systeem. Wanneer een lid van Groen Wit ’62 of HC Ares bij Ruysch aanschuift, geven wij op vertoning van de club-pas of een lidmaatschapsnummer 10% van het bestede bedrag terug aan Groen Wit ’62 of HC Ares. Daarnaast doneren wij ook nog eens 10 euro per ingeleverde spaarkaart aan de clubs.

 

Zo kunnen leden met het genieten van overheerlijke maaltijden ook nog eens hun vereniging steunen! Dus bent u lid? Laat dan bij het afrekenen uw club-pas of lidnummer zien. Zien we u gauw? Reserveer hier uw tafel of bel 055 506 13 69!

Deze actie is helaas verlopen.

(wo. t/m zo. van 11:00 tot 19:30 uur)

Hoe werkte de clubactie
bij Ruysch?

Als vereniging/club communiceert u met uw leden over de clubactie bij Ruysch. Zet hierbij zoveel mogelijk middelen in, zoals social media, mailtjes en nieuwsbrieven, want hoe meer mensen bij Ruysch hun club-pas laten zien, hoe meer geld er naar de vereniging gaat. Wij zullen ervoor zorgen dat u mooie uitingen krijgt voor het delen van de actie. Deze uitingen kunt u dan doorplaatsen op de website, Facebook en de andere communicatiemiddelen.

Wie mocht er meedoen
bij Ruysch?

Deze actie geldt niet voor elke vereniging of club, maar alleen voor de verenigingen en clubs waar wij persoonlijk actief zijn. Dit doen wij, omdat wij graag teruggeven aan Groen Wit ’62 en HC Ares die ons ook veel (hebben ge)geven. Bovendien hebben niet alleen horecazaken, maar ook sportverenigingen het moeilijk in tijden van corona. De clubhuizen zijn gesloten en de inkomsten flink gekelderd. Met deze actie dragen wij graag ons steentje bij.

Oliebollenactie
bij Ruysch?

Aan het einde van het jaar willen wij samen met lokale sportverenigingen een oliebollenactie organiseren. Dit is een mooie manier om extra geld op te halen aan het einde van het jaar. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk! Interesse? Meld uw club vast aan!