Zakelijk genieten bij Ruysch 

Vergaderruimte Apeldoorn 

Op zoek naar een locatie voor een zakelijke aangelegenheid? Zoekt u op vergaderruimte Apeldoorn? Wilt u zakelijk rustig lunchen? Ons café, restaurant en private dining room zijn perfect voor een zakelijke lunch of borrel. Ook zijn deze locaties ideaal voor een vergadering, lezing, workshop of teambuilding.

 

In de private dining room heeft u de mogelijkheid om in een besloten ruimte een zakelijke aangelegenheid te creëren met daarbij eventueel aansluitend een lunch, borrel of diner.

Het restaurant heeft een iets meer open setting, maar doordat we zowel beschikken over een serre als cafégedeelte en restaurantruimte zorgt de locatie voor een intieme sfeer en rustig verblijf om een vergadering of lezing te geven met een open karakter. Ook is het mogelijk de nodige apparatuur te plaatsen voor een optimale zakelijke bijeenkomst en/of presentatie.

 

Rondom ons restaurant kan ook heerlijk gewandeld worden, er lopen diverse wandelroutes, zo zijn we ook gelegen aan het bekende Albapad. Even een frisse neus halen tijdens het vergaderen kan dus bij uitstek vanaf onze locatie. Uiteraard is er na afloop de mogelijkheid om in de intieme setting over te gaan op een borrel of diner.

 

Bent u geïnteresseerd in een event op onze locatie en zou u hier graag meer informatie over krijgen? Twijfel dan niet en bel of mail gerust voor een vrijblijvend gesprek.